МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Ролер за стомачни склекови AB305 DEREX

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

KETTLER Stepper Montana

Степер Stepper Montana

Цена со ДДВ: 35690,00 ден
Цена: 35690,00 ден

Повеќе

Рачки за склекови T112

Цена со ДДВ: 1400,00 ден
Цена: 1400,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 3

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Фитнес рачки гумирани

Цена со ДДВ: 3500,00 ден
Цена: 3500,00 ден

Повеќе

Heimtrainer Giro S1

Статичен Велосипед Kettler Giro S1

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 37905,00 ден
Попуст: -1995,00 ден

Повеќе

Kettler® Kinetic System Module 4

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Топка за вежбање PILATES 65c

Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Повеќе

КАМАГОН ФИТНЕС .ТЕГ ТОПКА 23 сива

Цена со ДДВ: 8990,00 ден
Цена: 8990,00 ден

Повеќе

МАРКЕРИ

Цена со ДДВ: 2590,00 ден
Цена: 2590,00 ден

Повеќе

Тег Челик DEREX

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

Kettler® Kinetic System Module 2 Leg stretchers

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Топка за Вежбање PILATES 75c

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Собен Велосипед BF700FD19 GIMFIT

Цена со ДДВ: 17900,00 ден
Цена: 17900,00 ден

Повеќе

PVC TEG CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Повеќе

Гума за вежбање на дланка

Цена со ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 2

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Фитнес шипка закривена

Цена со ДДВ: 2400,00 ден
Цена: 2400,00 ден

Повеќе

Kettler® Фитнес подлога

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

FOAM ROLLER

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема