МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Клупа Ротирачка

Capriolo APOLO ротирачка справа

Цена со ДДВ: 19990,00 ден
Цена: 18990,50 ден
Попуст: -999,50 ден

Повеќе

Коса клупа SUB-1011 GIMFIT

Цена со ДДВ: 5200,00 ден
Цена: 4940,00 ден
Попуст: -260,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ОТПОРЕН РЕМЕН

Цена со ДДВ: 4200,00 ден
Цена: 4200,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

Јаже за скокање GR150-1

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Kettler® "Run 11" трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Шипка-Вратило BEZ ŠRAFA CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 1690,00 ден
Цена: 1690,00 ден

Повеќе

PVC тег 1kg CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 260,00 ден
Цена: 260,00 ден

Повеќе

Capriolo фитнес степ подлога

Capriolo фитнес степ подлога - 9916

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Фитнес ракавици женски

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Медицинка WEIDER 2KG

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Фитнес шипка за сајла

Цена со ДДВ: 2300,00 ден
Цена: 2300,00 ден

Повеќе

DOUBLE EXERCISE WHEEL

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Kettler® Ergometer "X5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Бенч клупа DXBH1035-1

Цена со ДДВ: 12515,79 ден
Цена: 12515,79 ден

Повеќе

КАМАГОН ФИТНЕС .ТЕГ ТОПКА 35 црна

Цена со ДДВ: 11690,00 ден
Цена: 11690,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

Тег Челик HT гумиран

Цена со ДДВ: 520,00 ден
Цена: 520,00 ден

Повеќе

Kettler® "Run S" трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Рачки за Склекови

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема