МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Вратило со повеќе функции CAPRIOLO+KO

Цена со ДДВ: 15990,00 ден
Цена: 15990,00 ден

Повеќе

Heimtrainer Giro C3

Цена со ДДВ: 49990,00 ден
Цена: 49990,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO фитнес бенч клупа BH1134

CAPRIOLO фитнес бенч клупа BH1134 Model...

Цена со ДДВ: 14390,00 ден
Цена: 13670,50 ден
Попуст: -719,50 ден

Повеќе

Capriolo стегач за струк

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Рачка за еластично јаже

Цена со ДДВ: 1550,00 ден
Цена: 1550,00 ден

Повеќе

Сталажа за тегови

Цена со ДДВ: 31000,00 ден
Цена: 31000,00 ден

Повеќе

Машина за веслање"Coach M"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Трака за трчање "Run 7"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Вратило BODY GYM

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

ТОРБИЦА ЗА ВОДА

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС СТАП

Цена со ДДВ: 280,00 ден
Цена: 280,00 ден

Повеќе

рачен Тег GUMIRAN 6 kg

Цена со ДДВ: 2790,00 ден
Цена: 2790,00 ден

Повеќе

Crosstrainer "Skylon 5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Шипка-Вратило MONT.NA VRATA CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Трака за трчање "Track 5"

Цена со ДДВ: 179000,00 ден
Цена: 152150,00 ден
Попуст: -26850,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO фитнес коса клупа

Фитнес коса клупа Capriolo Model - 291...

Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 4410,00 ден
Попуст: -490,00 ден

Повеќе

QUICK LADDER PRO

Координациски, брзински степеници

Цена со ДДВ: 7700,00 ден
Цена: 7700,00 ден

Повеќе

Heavy Duty Wheel & DVD

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

HOME GYM+BENCH КЛУПА HG-2054 CAPRIOL

HOME GYM+BENCH КЛУПА HG-2054 CAPRIOL

Цена со ДДВ: 35500,00 ден
Цена: 35500,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема