МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

"Skylon 1.1"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Apollo"

Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 32215,00 ден
Попуст: -5685,00 ден

Повеќе

Фитнес степ подлога Professional

Цена со ДДВ: 9980,00 ден
Цена: 9980,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА ИСО

Цена со ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Повеќе

Kettler Heimtrainer Giro R Black

Цена со ДДВ: 69900,00 ден
Цена: 69900,00 ден

Повеќе

Сталажа за челични тегови IR6003

Цена со ДДВ: 4500,00 ден
Цена: 4500,00 ден

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Vito M Fun"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Трака за Трчање K2 OMA-3220CH

Цена со ДДВ: 79990,00 ден
Цена: 79990,00 ден

Повеќе

Heimtrainer Giro S3

Цена со ДДВ: 48900,00 ден
Цена: 48900,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена со ДДВ: 29400,00 ден
Цена: 27930,00 ден
Попуст: -1470,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД BF500FD03 GIMFIT

Цена со ДДВ: 13390,00 ден
Цена: 12051,00 ден
Попуст: -1339,00 ден

Повеќе

Еластично јаже

Цена со ДДВ: 1350,00 ден
Цена: 1350,00 ден

Повеќе

Степеници за трчање професионални

Координациски, брзински степеници

Цена со ДДВ: 6350,00 ден
Цена: 6350,00 ден

Повеќе

Kettler® Ergometer "E 3"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Сталажа за тегови

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Магнетен велосипед Unix M

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

ПОДЛОГА 3.0

Цена со ДДВ: 2100,00 ден
Цена: 2100,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Повеќе

Сет тегови Шипка + Тегови 10kg CRNI CA

Цена со ДДВ: 3790,00 ден
Цена: 3790,00 ден

Повеќе

Kettler® трака за трчање "Track 5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема