МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Комбиниран уред Multy-Gym 80кг

ПечатиEmail
4529.jpg4529.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 99990,00 ден
Цена: 99990,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

& bull; Лесна регулација на оптоварувањето

26 вежби

Уред за тренирање на мускулите

нозе (нога / curl / продолжение)

Мускулна тренингот Gear

градите и грбот PEC DEC / Pusher,

приврзаност со веслање

Вградени тегови & ndash; 80 килограми

Макс тренер тежина & ndash; 130 килограми

Големина на уредот (D / W / D cm) & ndash; 181 x 109 x 200.

& bull; Приближна тежина од 175 кг

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Комбиниран уред Multy-Gym 80кг