МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Комбиниран уред DELTA XL

ПечатиEmail
4519.jpg4519.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 91900,00 ден
Цена: 91900,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

Прилагодлива навика за нозе да
Прилагодлива продолжување на нозете да
Агол прилагодлив перница Да
Ролни за монтирање на топчести лежишта за повлекување на јаже да
Барбела Алатки
Пеперутка бар прилагодлив да
Пеперутка со ексцентрична фаза да
Чистење на мрежни потпирачи (надворешни димензии) 100 cm
Преклопен (L / W / H) 142/125/200
Одмор прилагодлив за мренање
Макс. телесна тежина 150 кг
Пластично-обложени челични јажиња да
Боја на производот е црна
Тежински преклоплив дизајн за заштеда на простор
Тежински дискови Додатоци
Станица
Лежиште на клупа за лажирање (рамна и навалена клупа притиснете) да
Вклучена е бицепс за свиткување
Пеперутка назад Да
Пеперутка напред Да
Латисимус се повлече да
Нога кадрици да
Надградба на нозете да
Сквати да
Технички податоци
Макс. тежина оптоварување Решетка 150 килограми; Кабелска макара / пеперутка 80 кг; Нога навивам 60 кг
Големина кога е поставен (L / W / H во cm) 250/125/200

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Комбиниран уред DELTA XL