МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Клупа UNIVERSAL

ПечатиEmail
4520.jpg4520.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 22400,00 ден
Цена: 22400,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

Технички податоци
Преклопен (Д x Ш x В во см) 18/45/115
Макс. тежина оптоварување 130 кг
Големина кога е поставен (L / W / H во cm) 140/45/120

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Клупа UNIVERSAL