МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

KETTLER Stepper Montana

ПечатиEmail
Степер Stepper Montana

Цена:
Цена со ДДВ: 35690,00 ден
Цена: 35690,00 ден
24h.gif
Производител: KETTLER
Опис

Kettler  Stepper Montana

Артикал број: 07877-000


• Мерење на отчукувањата на срцето од страна на специјални сензори за уво клип вклучен (кардио пулс-сет * / * по нарачка /.)
• Можност да се прилагоди на различни 12 позиции на тежина на степување.
• Подесување на два хидрулични амортизери.
• Максимална тежина на корисникот - 110 кг.
• Димензии:95/80/155 см

Made in Germany Geprüfte Sicherheit

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема KETTLER Stepper Montana