МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Гребен тренажер Coach M

ПечатиEmail
4521.jpg4521.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 75490,00 ден
Цена: 75490,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

Монитор на податоци: Висококвалитетниот LCD екран на SIEMENS® на рамениците е лесен за читање и дава точни отчитувања. Податоците се прикажани со англиски и германски етикети. Полињата покажуваат Time, Energy Consumed, Strokes, pulse rate и Frequency. Функцијата за скенирање ви овозможува да го зачувате омиленото поле најистакнато на екранот.
Кардио Велнес Функција: Компјутерот има функција за обновување која ја мери вашата промена на срцевите отчукувања после вежбање. Тоа обезбедува кардио велнес резултат од 1 до 6 за да ви помогне да ги пратите вашето здравје.
Мазно отпорност: машината за вежбање тренер М користи тивок магнетно сопирање. Отпорот е рачен, што овозможува бесконечна прилагодувања. За насочување, копчето за напрегање е означено од 1 до 10. (На тренер Е, за разлика, се користи електронски контроли.)
Удобно Дизајн: Биомеханички правилни ногалки на овој веслач го поддржуваат природното движење на движење, а тренерот М му овозможува на горниот дел од телото да користи целосен опсег на движење. Неговото седиште има удобно залевање и лежи главно по хромирана шина.
Ниско одржување: Седиштето на тренерот М лежи со запечатени топчести лежишта. Овие помагаат да се направи машина многу ниско-одржување; не е потребно подмачкување.
Складирање во исправена положба: Kettler тренер M Rower може да се чува вертикално. Иако рамката е робусна, лесно се движи со прикачените тркала.
Челична рамка: Рамката е изработена од хромиран челик. Таа има доживотна гаранција.
Бонус вежби: Kettler тренер M вклучува две лесни прицврстени плочи за предниот и задниот дел на машината. Тие поддржуваат 16 дополнителни вежби, правејќи ја веслачката машина мини салата.

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Гребен тренажер Coach M