МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ВЕСЛАЧ COACH M

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 75490,00 ден
Цена: 75490,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

• Магнетен ударна систем -
преку повлекување на јаже
• Компјутер со LCD дисплеј со 6 индикации:
време, пулс, број Загреб, брзина
на Загреб, калории
• замаец - 6 килограми
• 10 степени на оптоварување
• Мерење на пулсот преку Cardio-pulse-set
• Отстранлив седиште
• Максимална тежина на тренирам: 130 кг
• Големина на апаратот: 205 x 53 x 67 см
• Тежина на апаратот: 48 кг (бруто)
• Произведено во Германија

Units in box: 1