МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Трака за Трчање KP-4121H

ПечатиEmail
9070.jpg9070.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 105650,00 ден
Цена: 105650,00 ден
Производител: Capriolo
Опис

Capriolo Лента за трчање CP-4121H

спецификација:

Моторизирана лента за трчање, 9 LED дисплеј матричен.
Прикажува оддалеченоста / тежина, калории / висина, време / возраст, брзина, срцето, косина, програма, програма со која се поставени од страна на корисникот, масти и половина.
6 лесни Копчиња за брзина, 6 лесни Копчиња за закосување, 18 меморирани програми,
5 програми утврдени од страна на корисникот.
Лентата со двојни амортизери, 3,5HP мотор, брзина 1-22 km / h.
Наклонот на моторот: 0-15%, водење површина: 150x52 cm.
Максималната тежина опадна за 150 kg

Units in box: 1