МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Трака за Трчање K2 OMA-3220CH

ПечатиEmail
сликата не е подесена

Цена:
Цена со ДДВ: 79990,00 ден
Цена: 79990,00 ден
Производител: Capriolo
Опис

Capriolo Лента за трчање K23220CH

спецификација:

DC мотор: 2 HP, 1-18 км / ч
7 "LCD екран матричен со сино осветлување
+ 3 LED екран со 36 дефиниција и 1 глава + 3 програми утврдени од страна на корисникот
наклон на моторот: 0-15%
трчање површина: 140-48 cm
Максималната тежина опадна за 130 кг

Units in box: 1