МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Статичен велосипед GIRO R

ПечатиEmail
139.jpg139.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 59500,00 ден
Цена: 59500,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

• Магнетна ударна систем со електромотор
• замаец 8 кг
• 16 степени на оптоварување
• 8 обуки, вклучувајќи контрола на пулсот
• Програма за закрепнување на пулсот (recovery pulse) и фитнес евалуација
• Тренирање во целна зона
• Напојување преку адаптер
• Мерење на пулсот преку специјални сензори на рачките
• Клип за уво и Cardio-pulse-set / нарачана /
• Можност за нагодување на седиштето во вертикална и хоризонтална насока
• Регулирање аголот на рачките
• Максимална тежина на тренирам - 130 кг
• Димензии: 95 х 54 х 137 см
• Тежина на апаратот: 54 кг (бруто)

Units in box: 1