МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Кардио справи

Степер HC7000A

Степер HC7000A SV

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Ergometer "X5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Vito M Fun"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Собен Велосипед BF700FD19 GIMFIT

Цена со ДДВ: 17900,00 ден
Цена: 17900,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД BF500FD03 GIMFIT

Цена со ДДВ: 13390,00 ден
Цена: 12051,00 ден
Попуст: -1339,00 ден

Повеќе

 "Coach E"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® трака за трчање "Track 5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Подлога за STEP AEROBIK

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Кростренажер Unix M

Цена со ДДВ: 75000,00 ден
Цена: 67500,00 ден
Попуст: -7500,00 ден

Повеќе

Магнетен велосипед Unix M

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Crosstrainer "Skylon 5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА- K1 OMA-3210ES

Цена со ДДВ: 66900,00 ден
Цена: 66900,00 ден

Повеќе

Crosstrainer "Unix P"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Crosstrainer Rivo P

Cardio-Fitness Cross trainers RIVO P

Цена со ДДВ: 69000,00 ден
Цена: 65550,00 ден
Попуст: -3450,00 ден

Повеќе

Kettler® "Run 11" трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Skylon 1.1"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Giro P Black

Giro P Black

Цена со ДДВ: 51900,00 ден
Цена: 49305,00 ден
Попуст: -2595,00 ден

Повеќе

Kettler® "Run S" трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Ergometer "E 3"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler Heimtrainer Giro R Black

Цена со ДДВ: 69900,00 ден
Цена: 69900,00 ден

Повеќе