МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

RACE Трака за трчање

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 119990,00 ден
Цена: 101991,50 ден
Попуст: -17998,50 ден
Производител: KETTLER
Опис

• Мотор: 2.0 HP
• Електронски систем за контрола на брзината: 0.8-18 км / ч. (Чекор 0.1 км)
• Напојување: 230 V / 50 Hz
• Електронска сигурносниот систем
• Компјутер со LCD диспрей, 6 функции, 25 обуки, вкл. 3 програми со контрола на пулсот
• Индикатори: време, брзина, поминато растојание, калории, пулс, косина
• Можност за директен избор на 4 брзини
• Можност за директен избор на 4 наклонот
• Автоматска промена на наклонот: 0 - 12%
• бегаат површина: 130 х 45 см.
• Максимална тежина на тренирам: 120 кг.
• Големина во зглобена положба: 180 х 78 х 130 см.
• Големина во спуштената положба: 101 х 78 х 157 см.
• Тежина на апаратот: 85 кг. (Бруто)

Units in box: 1