МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Магнетен велосипед Unix PX

ПечатиEmail
2291547.jpg

Производител: KETTLER
Опис

Модерен, атрактивен дизајн
Обемни функции обука
Вкл. Пулсот контролирана обука
Со EXT технологија
DIN EN 957-1 / 9, класа HB
Опремата на "PX Unix" Kettler Crosstrainer:
Магнетни системот за сопирање (контролирана мотор)
Handlebars за горниот дел од телото за обука
Дополнителни лента со рака пулсот сензори
Транспортни ролки и надомест висина
LCD екран со задно осветлување
Боја: светло сива / црна / сребрена

Обука Компјутер:
На Kettler Crosstrainer "Unix PX" е дополнително опремени во споредба со моделот "Unix Р" со 3-екран во боја.
мерење на времето, далечинско обука, вкупно километри
Брзина, ритам, потрошувачката на енергија
мерење на пулсот преку уво клип и рака пулс (опционално градите лента)
% Екран, како и оптички и акустички сигнал за предупредување за пулсот префрлување
Графички приказ на HeartRateLight
Просечни вредности на крајот од обуката
Обнова мерење на пулсот со фитнес резултат
опции
8 програми за обука
обука 1 целната зона (дебело / вклопуваат / упатство)
1 програмата за обука срцевата под контрола
6 Freescaleable програми перформанси
Прирачник за контрола на оптоварувањето
Заварување отпорни фолија тастатура
технички детали
Диск систем диск појас / надолжно ребро ремени
Транспорт пропусност 15 чекори
Регулација на оптоварување зависно од брзината
Замаец 20 кг
Превод сооднос 01:11
Снабдување со електрична енергија за напојување (230 V)
Чекор должина 480 mm
Упатуваа расчистување 278 mm
Елипса висина 140 mm
инсталација димензии (LxWxH) 144x56x162 см
Максимална тежина на корисникот 150 кг

Units in box: 1