МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Магнетен велосипед Golf P

ПечатиEmail
2252168.jpg

7d.gif
Производител: KETTLER
Опис

Многу висок квалитет на изработка
Обезбедува висока удобност обука
Во новиот привлечен дизајн
На "Голф Р" кастри тркало се снабдува со енергија преку поврзување на мрежата.

опрема:
Порамнување на тркалата со многу широк и длабок влез
Брзо приспособување на височината на седиштето
Само-прилагодување педали центар-појас
Заварување отпорни фолија тастатура
Транспортни ролки и надомест висина
Рака пулсот сензори вкл. уво клип
Боја: светло сива / црна

Технички спецификации:
Надолжни појас диск
Зависно од брзината магнетен систем за сопирање
Електронски прилагодување на отпор: 1-15
Нишалка Тежина: прибл. 9 кг
Напојување: 230 V напојување
инсталација димензии (LxWxH): 110x53x130 см
Макс. оптоварување Тежина: 150 кг
Напојување: Приклучување на мрежа (230 V)

Trainingscomputer:
Сино позадинско осветлување дисплеј близнаци
8 програми, вклучувајќи пулсот контролирана обука
Прирачник за контрола на оптоварувањето
Сопирање пресметка на потрошувачката на енергија фаза зависни од
опции
обука целната зона (дебело / вклопуваат / упатство)
Постојаната поставка за 8 функции
Обнова мерење на пулсот со фитнес резултат

Units in box: 1