МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Магнетен велосипед Giro M Black

ПечатиEmail
1477607.jpg

Производител: KETTLER
Опис

Акустичен сигнал за предупредување при донесувањето граница пулсот
8 нивоа на отпор за индивидуална обука
Магнетни системот за сопирање рачно прилагодување
На Kettler "Џиро М црна": Со пулсот сензори страна
На Kettler "Џиро М црна" е голем и добро јасен LCD дисплеј опремени да се даде остават податоци за обука лесен за читање. Во овој фитнес уред не треба градите лента, бидејќи можете да направите вашиот пулс лесно од страна на интегриран страна пулсот сензори може да се мери на handlebars. Особено корисни: Кога ќе стигне на Pulsobergrenze ќе бидат информирани со звучен сигнал за предупредување. Зависно од степенот на обука ќе имате можност да се прилагоди на отпор во 8 чекори за вашите потреби. Седлото и кормило може да биде совршено прилагодени на големината на телото.

опрема:
LCD дисплеј со лесен-за-читање дисплеј
Кормило за прилагодување на навалување
Седло вертикално прилагодливи
Центарот на гравитација педали
транспортни ролки
Местење на височината
рачни сензори
црна

Trainingscomputer:
Постојаната поставка за 7 функции
време
Одалеченост
Вкупно далечина
брзина
каденца
потрошувачката на калории
Пулс
технички детали
Диск систем Поли-V појас диск
Системот за кочење магнетни кочница
Регулација на оптоварување зависно од брзината
Превод сооднос 1: 8
Моментумот 6 кг
Напојување работа на батерии
инсталација димензии (LxWxH) 90x54x137 cm
Макс. Тежина 110 кг товар
единица тежина 34 kg

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Фитнес справи Кардио справи Магнетен велосипед Giro M Black