МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Heimtrainer Giro M Black

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 37900,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

опрема:
ЛЦД екран 85x48 mm
Во форма на U кормило
Удобно фитнес седло
Седло и прилагодливи кормило
Центар на гравитација педали
транспортни ролки
Местење на височината
Табела за одржување
црна антрацит

Trainingscomputer:
Приказ на: Обука време, брзина, далечина, педалата вртежи во минута Отчукувања на срце, потрошувачката на енергија
тренинг без лекарски рецепт
Обнова мерење на пулсот со фитнес резултат
Технички детали
Диск систем надолжни ребра
Систем за сопирање со магнетна кочница
Оптоварување опсег 8 чекори
Отпорност поставување Местење на воланот
Регулација на оптоварување зависно од брзината
Превод сооднос 1: 8
Momentum 6 kg
Напојување работа на батерии
димензии инсталација (LxWxH) 90x54x136 cm
Педалата на растојание до min./max седло. 80-108 см
Макс. Тежина 130 кг товар
единица тежина 31 kg
примена Дома

Units in box: 1