МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

ПечатиEmail
ФИТНЕС Статичен ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT
3567.jpg3567.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 15890,00 ден
Цена: 15890,00 ден
Производител: Gim Fit
Опис

• Магнетна систем обемот на работа

• Подесување на оптоварување (8 брзини)

• Подесување на седиштето

• Димензии: 90x58x130 cm Максимален корисник Тежина: 100 кг Компјутерски функции:

• Време • Брзина • Растојание • калории • Вкупно растојание • Пулс

Units in box: 1