МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

CROSS TRAINER RIVO M

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 57500,00 ден
Цена: 57500,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

• Магнетен ударна систем
• Компјутер со голем LCD дисплеј
• 12 кг замаец
• 8 оценки на рачно оптоварување
• визуализирање на 6 функции - време, брзина,
извозеното растојание, калории, датум и
собна температура.
• Мерење на пулсот преку специјални
сензорни на рачките.
• Максимална тежина на тренирам - 120 кг.
• Димензии: 132 х 68 х 163 см
• Тежина на апаратот: 55 кг (бруто)

Units in box: 1