МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

CAPRIOLO магнетен велосипед

ПечатиEmail
Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди Capriolo Model - 291 095

Цена:
Цена: 15890,00 ден
Попуст: 0,00 ден
24h.gif
Производител: Capriolo
Опис

<Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди Capriolo Model - 291 095

 

• Компјутер со голем LCD екран и контрола на оптоварувањето.

• TIME (време)

• SPEED (брзина)

• RPM: Покажува ротација на тековната обука во минута.

• DISTANCE (растојание)

• CALORIES (калории)

• PULSE (пулс)

• RECOVERY (враќање назад на податоци)

• CLOCK (часовник)

• Автоматско започнување и запирање

• Замаец тежина 5 кг

• Максимална тежина на корисникот: 110 кг

90x58x130cm фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема фитнес опрема

Units in box: 1