МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Кардио справи

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена со ДДВ: 29400,00 ден
Цена: 27930,00 ден
Попуст: -1470,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена: 15890,00 ден
Попуст: 0,00 ден

Повеќе

KETTLER Stepper Montana

Степер Stepper Montana

Цена со ДДВ: 35690,00 ден
Цена: 35690,00 ден

Повеќе

Степер HC7000A

Степер HC7000A SV

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Кростренажер Unix M

Цена со ДДВ: 75000,00 ден
Цена: 67500,00 ден
Попуст: -7500,00 ден

Повеќе

Crosstrainer "Unix P"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Crosstrainer Rivo P

Cardio-Fitness Cross trainers RIVO P

Цена со ДДВ: 69000,00 ден
Цена: 65550,00 ден
Попуст: -3450,00 ден

Повеќе

Giro P Black

Giro P Black

Цена со ДДВ: 51900,00 ден
Цена: 49305,00 ден
Попуст: -2595,00 ден

Повеќе

Kettler Heimtrainer Giro R Black

Цена со ДДВ: 69900,00 ден
Цена: 69900,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

ФИТНЕС Статичен ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

Цена со ДДВ: 15890,00 ден
Цена: 15890,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД BF500FD03 GIMFIT

Цена со ДДВ: 13390,00 ден
Цена: 12051,00 ден
Попуст: -1339,00 ден

Повеќе

"Favorit" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Kadett" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Stroker Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer „CTR 4“

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

 "Coach E"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Skylon 1.1"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Ergometer "E 3"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Heimtrainer Giro S1

Статичен Велосипед Kettler Giro S1

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 37905,00 ден
Попуст: -1995,00 ден

Повеќе

Kettler® Biketrainer "Speed ​​5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 3