МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ФИТ.ЈАЖЕ

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден
Производител: Sport Thieme
Опис

С

Спорт-Thieme кожа скокнеш јаже на е идеален за употреба во бокс, фитнес или спорт во училиштата и во клубовите.

Кожа јаже скокнеш јаже скок темпо
Кабел со должина од 280 см
Должина може да се прилагоди индивидуално
Вкл. 2 тежини á 190g
Shatterproof пластични рачки
Кожа скокнеш јаже - и издржливи и ефикасни
Спорт-Thieme скокнеш јаже на направени од кожа е совршена јаже на јаже скокнеш во училиштата и во клубовите или во приватниот фитнес тренингот. Тенка кожа јаже овозможува брзо фреквенција скок и да може да биде индивидуално прилагодени на вашата висина благодарение на прилагодливи должина јаже може да биде. Во нераскинлива ротирачки рачки тежини од 190 гр секој се интегрирани. Овие тегови ефект на обука во областа на рака, гради и рамо ќе бидат зголемени. Теговите не можат да се отстранат.

Детали на производ:
Материјал: кожа
Должина на кабел индивидуално прилагодување
Дополнителни тегови во ротација се справува: Секој 190 гр
Новиот начин на скокање јаже
Јаже скокнеш е модерна верзија на јаже скокнеш. Со потенки јажиња направени од пластика или кожа, дури и побрзо да скокаат брзина може да се постигне. Оваа издржливост, издржливост и кардиоваскуларниот систем се специјално обучени.

Units in box: 1