МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

DOUBLE EXERCISE WHEEL

ПечатиEmail
3486.jpg3486.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
1
Производител: Body Sculpture
Опис

Тркало за комплексна тренингот на мускулите
на стомакот и грбот.

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема DOUBLE EXERCISE WHEEL