МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Вратило Kettler® Kinetic System Base Station

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Степер HC7000A

Степер HC7000A SV

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Стегач за ножен зглоб

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

CORE WHEELS

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

Фитнес подлога Sports Mats

Цена со ДДВ: 6100,00 ден
Цена: 6100,00 ден

Повеќе

Магнетен велосипед Unix PX

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

 "Coach E"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

ПОДЛОГА Kettler 140x80 cm

Цена со ДДВ: 3590,00 ден
Цена: 3590,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС СЕТ СКЛЗ СПИД

Цена со ДДВ: 15900,00 ден
Цена: 15900,00 ден

Повеќе

Гребен тренажер Coach M

Цена со ДДВ: 75490,00 ден
Цена: 75490,00 ден

Повеќе

Статичен велосипед GIRO R

Цена со ДДВ: 59500,00 ден
Цена: 59500,00 ден

Повеќе

PVC тег 5kg

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС Barbell Trainer

Цена со ДДВ: 14900,00 ден
Цена: 14900,00 ден

Повеќе

BENCH Клупа Нагодувачки BH-115 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 16990,00 ден
Цена: 16990,00 ден

Повеќе

Kettler® Biketrainer "Speed ​​5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Фитнес бенч клупа

Фитнес бенч клупа Model - 291 265

Цена со ДДВ: 6900,00 ден
Цена: 6210,00 ден
Попуст: -690,00 ден

Повеќе

Кростренажер Unix M

Цена со ДДВ: 75000,00 ден
Цена: 67500,00 ден
Попуст: -7500,00 ден

Повеќе

Power Strapz

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

Диск перница за рамнотежа

Цена со ДДВ: 1800,00 ден
Цена: 1800,00 ден

Повеќе

Магнетен велосипед Golf P

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема