МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Гравитациски држачи L, ø approx. 97 mm

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА Kettler 140x80 cm

Цена со ДДВ: 3590,00 ден
Цена: 3590,00 ден

Повеќе

МЕДИЦИНКА

Цена со ДДВ: 7900,00 ден
Цена: 7900,00 ден

Повеќе

Медицинка Slam ball

Цена со ДДВ: 4500,00 ден
Цена: 4500,00 ден

Повеќе

Фитнес ластик за вежбање

Цена со ДДВ: 1100,00 ден
Цена: 1100,00 ден

Повеќе

Airex траки за фитнес подлога

Цена со ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Повеќе

KETTLER Stepper Montana

Степер Stepper Montana

Цена со ДДВ: 35690,00 ден
Цена: 35690,00 ден

Повеќе

Статичен велосипед GIRO R

Цена со ДДВ: 59500,00 ден
Цена: 59500,00 ден

Повеќе

"Favorit" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Kadett" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Машина за веслање"Coach M"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Stroker Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

 "Coach E"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Магнетен велосипед Giro R Black

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Магнетен велосипед Giro M Black

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Vito M Fun"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Rivo P Black"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Магнетен велосипед Rivo M Black

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer „CTR 4“

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Ergometer "X5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема