МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Сет тегови Шипка + Тегови 10kg CRNI CA

Цена со ДДВ: 3790,00 ден
Цена: 3790,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА 3.0

Цена со ДДВ: 2100,00 ден
Цена: 2100,00 ден

Повеќе

Сталажа за тегови

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД BF500FD03 GIMFIT

Цена со ДДВ: 13390,00 ден
Цена: 12051,00 ден
Попуст: -1339,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА- K1 OMA-3210ES

Цена со ДДВ: 66900,00 ден
Цена: 66900,00 ден

Повеќе

подлога VELUR 1.5cm

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Vito M Fun"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler Heimtrainer Giro R Black

Цена со ДДВ: 69900,00 ден
Цена: 69900,00 ден

Повеќе

Фитнес степ подлога Professional

Цена со ДДВ: 9980,00 ден
Цена: 9980,00 ден

Повеќе

"Skylon 1.1"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Штипка ф50мм

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРКАЛО

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

Олимписки Диск тегови гумирани

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

Kettler Multigym

Цена со ДДВ: 99990,00 ден
Цена: 94990,50 ден
Попуст: -4999,50 ден

Повеќе

BENCH Клупа Нагодувачки BH-115 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 16990,00 ден
Цена: 16990,00 ден

Повеќе

PVC тег 5kg

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

Коса клупа SUB-1160 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 5500,00 ден
Цена: 5500,00 ден

Повеќе

ТЕЖИНА Н

Цена со ДДВ: 1950,00 ден
Цена: 1950,00 ден

Повеќе

Kettler® Crosstrainer „CTR 4“

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler® Crosstrainer "Rivo P Black"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема