МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Crosstrainer "Skylon S"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

LATERAL SPEED RESISTOR

Цена со ДДВ: 1690,00 ден
Цена: 1690,00 ден

Повеќе

Кука за кревање

Цена со ДДВ: 1790,00 ден
Цена: 1790,00 ден

Повеќе

"Favorit" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

BODY TRAINER

Цена со ДДВ: 1490,00 ден
Цена: 1490,00 ден

Повеќе

Диск заоблен BLACK PLATE

Цена со ДДВ: 1900,00 ден
Цена: 1900,00 ден

Повеќе

подлога VELUR 1.5cm

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА- K1 OMA-3210ES

Цена со ДДВ: 66900,00 ден
Цена: 66900,00 ден

Повеќе

Пилатес ролер

Sport-Thieme Pilates Roller Basic

Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 2490,00 ден

Повеќе

"Apollo"

Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 32215,00 ден
Попуст: -5685,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА ИСО

Цена со ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Повеќе

Сталажа за челични тегови IR6003

Цена со ДДВ: 4500,00 ден
Цена: 4500,00 ден

Повеќе

Трака за Трчање K2 OMA-3220CH

Цена со ДДВ: 79990,00 ден
Цена: 79990,00 ден

Повеќе

Фитнес рачки гумирани

Цена со ДДВ: 3500,00 ден
Цена: 3500,00 ден

Повеќе

Kettler® Kinetic System Module 4

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

КАМАГОН ФИТНЕС .ТЕГ ТОПКА 23 сива

Цена со ДДВ: 8990,00 ден
Цена: 8990,00 ден

Повеќе

Тег Челик DEREX

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

Топка за Вежбање PILATES 75c

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Kettler® Biketrainer "Speed ​​5"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Диск перница за рамнотежа

Цена со ДДВ: 1800,00 ден
Цена: 1800,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема