МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Кука за кревање

Цена со ДДВ: 1790,00 ден
Цена: 1790,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 3

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 2

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

OVERSPEED TRAINER

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

DIP BELT

Појас за додавање тежина

Цена со ДДВ: 3490,00 ден
Цена: 3490,00 ден

Повеќе

Диск заоблен BLACK PLATE

Цена со ДДВ: 1900,00 ден
Цена: 1900,00 ден

Повеќе

Штипка ф50мм

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

Еластично јаже

Цена со ДДВ: 1350,00 ден
Цена: 1350,00 ден

Повеќе

Рачка за еластично јаже

Цена со ДДВ: 1550,00 ден
Цена: 1550,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА ИСО

Цена со ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Повеќе

Airex траки за фитнес подлога

Цена со ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Повеќе

BODY TRAINER

Цена со ДДВ: 1490,00 ден
Цена: 1490,00 ден

Повеќе

Стегач за колено

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

RESISTANCE RUNNING TRAINER

Цена со ДДВ: 3690,00 ден
Цена: 3690,00 ден

Повеќе

Стегач за ножен зглоб

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

LATERAL SPEED RESISTOR

Цена со ДДВ: 1690,00 ден
Цена: 1690,00 ден

Повеќе

Вратило BODY GYM

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

ТЕЖИНА Н

Цена со ДДВ: 1950,00 ден
Цена: 1950,00 ден

Повеќе

FOAM ROLLER

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

DOUBLE EXERCISE WHEEL

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема