МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Balance Step KETTFIT

Balance Step KETTFIT 8396

Цена со ДДВ: 7584,00 ден
Цена: 9900,00 ден
Попуст: 2316,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена со ДДВ: 29400,00 ден
Цена: 27930,00 ден
Попуст: -1470,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена: 15890,00 ден
Попуст: 0,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO фитнес бенч клупа BH1134

CAPRIOLO фитнес бенч клупа BH1134 Model...

Цена со ДДВ: 14390,00 ден
Цена: 13670,50 ден
Попуст: -719,50 ден

Повеќе

CAPRIOLO фитнес коса клупа

Фитнес коса клупа Capriolo Model - 291...

Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 4410,00 ден
Попуст: -490,00 ден

Повеќе

Capriolo фитнес степ подлога

Capriolo фитнес степ подлога - 9916

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

KETTLER Stepper Montana

Степер Stepper Montana

Цена со ДДВ: 35690,00 ден
Цена: 35690,00 ден

Повеќе

Вратило со повеќе функции

Вратило со повеќе функци 9913

Цена со ДДВ: 14990,00 ден
Цена: 14990,00 ден

Повеќе

Ротирачка мулти справа

>>> ПОСЛЕДЕН ПРИМЕРОК Справа 8743

Цена со ДДВ: 5852,80 ден
Цена: 4682,24 ден
Попуст: -1170,56 ден

Повеќе

Степер HC7000A

Степер HC7000A SV

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Фитнес бенч клупа

Фитнес бенч клупа Model - 291 265

Цена со ДДВ: 6900,00 ден
Цена: 6210,00 ден
Попуст: -690,00 ден

Повеќе

Фитнес права клупа CAPRIOLO

Фитнес права клупа CAPRIOLO Model - 9914

Цена со ДДВ: 5290,00 ден
Цена: 5290,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 2kg

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Disc teg 1kg Ø 25mm

Диск тег од 1kg Ø 25мм

Цена со ДДВ: 150,00 ден
Цена: 150,00 ден

Повеќе

Capriolo фитнес тегови

Capriolo фитнес тегови за зглоб - 291306

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Capriolo стегач за струк

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Рачки за склекови T112

Цена со ДДВ: 1400,00 ден
Цена: 1400,00 ден

Повеќе

Гума за вежбање на дланка

Цена со ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема