МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

HOME GYM+BENCH КЛУПА HG-2054 CAPRIOL

HOME GYM+BENCH КЛУПА HG-2054 CAPRIOL

Цена со ДДВ: 35500,00 ден
Цена: 35500,00 ден

Повеќе

PVC тег 1kg CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 260,00 ден
Цена: 260,00 ден

Повеќе

Коса клупа SUB-1011 GIMFIT

Цена со ДДВ: 5200,00 ден
Цена: 4940,00 ден
Попуст: -260,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO фитнес коса клупа

Фитнес коса клупа Capriolo Model - 291...

Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 4410,00 ден
Попуст: -490,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

QUICK LADDER PRO

Координациски, брзински степеници

Цена со ДДВ: 7700,00 ден
Цена: 7700,00 ден

Повеќе

Kettler® "Run 11" трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Пилатес ролер

Sport-Thieme Pilates Roller Basic

Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 2490,00 ден

Повеќе

Трака за Трчање K2 OMA-3220CH

Цена со ДДВ: 79990,00 ден
Цена: 79990,00 ден

Повеќе

"Apollo"

Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 32215,00 ден
Попуст: -5685,00 ден

Повеќе

ПОДЛОГА ИСО

Цена со ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Повеќе

Фитнес ракавици WEIGHTLIFTING

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

Сталажа за челични тегови IR6003

Цена со ДДВ: 4500,00 ден
Цена: 4500,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање

Цена со ДДВ: 1300,00 ден
Цена: 1300,00 ден

Повеќе

Crosstrainer Rivo M Black

Цена со ДДВ: 57500,00 ден
Цена: 57500,00 ден

Повеќе

Медицинка Slam ball

Цена со ДДВ: 4500,00 ден
Цена: 4500,00 ден

Повеќе

ГУМА ЗА ВЕЖБА НА ДЛАНКА

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС МЕДИЦИНКА 9

Цена со ДДВ: 8900,00 ден
Цена: 8900,00 ден

Повеќе

Медицинка DEEP BLUE

Цена со ДДВ: 3200,00 ден
Цена: 3200,00 ден

Повеќе

Kettler Ergometer "Ergo C10"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 11
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема