МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес реквизити

QUICK LADDER PRO

Координациски, брзински степеници

Цена со ДДВ: 7700,00 ден
Цена: 7700,00 ден

Повеќе

Фитнес шипка закривена

Цена со ДДВ: 2400,00 ден
Цена: 2400,00 ден

Повеќе

МЕДИЦИНКА

Цена со ДДВ: 2900,00 ден
Цена: 2900,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

S-TRAINER сет TRX-1513

Цена со ДДВ: 4190,00 ден
Цена: 4190,00 ден

Повеќе

Медицинка WEIDER 2KG

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Реактивни топчиња - големи

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

ТЕЖИНА Н

Цена со ДДВ: 1950,00 ден
Цена: 1950,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЈАЖЕ

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

Топка за Вежбање Pilates

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 3

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Диск перница за рамнотежа

Цена со ДДВ: 1800,00 ден
Цена: 1800,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ОТПОРЕН РЕМЕН

Цена со ДДВ: 4200,00 ден
Цена: 4200,00 ден

Повеќе

МАРКЕРИ

Цена со ДДВ: 2590,00 ден
Цена: 2590,00 ден

Повеќе

Bosu stepper со рачка

Цена со ДДВ: 6690,00 ден
Цена: 6690,00 ден

Повеќе

ФИТ. СТЕГА

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање ниво 2

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Баланс плоча

Цена со ДДВ: 2990,00 ден
Цена: 2990,00 ден

Повеќе

КАМАГОН ФИТНЕС .ТЕГ ТОПКА 35 црна

Цена со ДДВ: 11690,00 ден
Цена: 11690,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЛАСТИК

Цена со ДДВ: 280,00 ден
Цена: 280,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 5
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Фитнес реквизити