МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Медицинка WEIDER 2KG

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден
Производител: Weider
Опис

Медицинката Weider е наменета за сите, и професионални и рекреативни спортисти.

Вежбањето со медицинката има позитивен ефект врз целото тело:
- Подобрување на држење,
- Ги зајакнува мускулите на јадрото на телото, кои се главните стабилизатори на трупот,
- Ги зајакнува стомачните мускули.

Таа е погодна за различни вежби кои се подобри рамнотежата, координацијата, сила и експлозивност. Тоа главно се користи за обука за спорт во кој поединецот треба добра координација и сила, како што се: боречки вештини, кошарка, ракомет, одбојка, гимнастика, ...

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Медицинка WEIDER 2KG