МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес пружина за вежбање ниво 3

ПечатиEmail
bp-2087-11rd-p01

Цена:
Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден
Производител: 66fit
Опис

Материјал: TPR со најлонски безбедностен ракав
Големина: 140cm
Боја: Зелена
Сила: Ниво 3
Рачките се одвојуваат

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема Фитнес пружина за вежбање ниво 3