МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

WAVEFLEX 8 QT EL10.0 SKIS

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 22000,00 ден
Цена: 15400,00 ден
Попуст: -6600,00 ден
Производител: Elan
Опис

Овој модел е погоден за средно скијачи кои скија лесно ракување на повикот и стабилност на криви на транзиција кон првата резба лаци.

Боја: зелена, црна
основни тип: дрво
јадро, вклучувајќи нивоа: Да
Кој: Машки / Унисекс
Радиус: Средни (14-17 метри), кратки (10-14 метри)
Ширина на ски поврзувања: 75-85 мм
Тип на ски: Сите планински / Сите круг
Тип скијач: рекреативни, спортски
тип падините: Прилагодени
врзување на - Тежина: 100 кг

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET WAVEFLEX 8 QT EL10.0 SKIS