МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

STARR QT EL 7.5 SKIS

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 12900,00 ден
Цена: 10320,00 ден
Попуст: -2580,00 ден
Производител: Elan
Опис

• Технологија: U-Flex technology, Full Power Cap, Syn Flex, Fibreglass
• Профиль: Early Rise Rocker
• Геометрија: 109/67/95
• Должина / Радиус: 150 (13.1)
• Систем: QUICK TRICK
• поврзувања: EL 7,5 AC QT
• Произведено во Словенија

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET STARR QT EL 7.5 SKIS