МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

MORPHEO 5 QT EL10.0 SKIS

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 17900,00 ден
Цена: 14320,00 ден
Попуст: -3580,00 ден
Производител: Elan
Опис

• Comprex Woodcore: ова јадро се состои од лесни компримиран woodcore во средниот дел обезбедување подобрени работ-работ одговорност и повеќе напор резба
• Fibreglass: позиционирани над или под ски јадро, засилување Fibreglass оптимизира ет поранешниот модел и го подобрува торзиона цврстина
• Експрес: дизајнирани за оптимизирање на трансферот на енергија од скијач до ски, патентираниот Експрес технологија овозможува подобрена работ одржи и хармоничен врти
• Брз систем-Трик има подобрен систем за заклучување, кој го прави можно да се прилагоди и да се приспособат за подигање единствен должина во многу брз и лесен начин. Freeflex прави скијање непречено и лесно со подобрена стабилност. Лесни материјали и посно тело дизајн дополнително додели лесни скии за жените и помладите модели
• sidecut: 114/70/100
• Големина / Радиус: 144cm / 10,7 милиони, 152см / 12.2m, 160cm / 13.7m, 168cm / 15.3m
• поврзувања: EL10.0
• Made in Slovenia

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET MORPHEO 5 QT EL10.0 SKIS