МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

EXAR GX QT EL10.0 SKIS

ПечатиEmail
3545.jpg3545.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 16900,00 ден
Цена: 13520,00 ден
Попуст: -3380,00 ден
Производител: Elan
Опис

СКИ ELAN EXAR GX EL10 ОТ

(СКИ-AG5V8014)

Елан Exar GX ... скии за почетници, рекреативни и авантуристички корисници.

Профил на: Рано Подемот
Технологија: Експрес, Full Power Кап, Comprex Woodcore, Fibreglass
Геометрија: 114/70/100
Должина / Радиус: 144 (10,7) 152 (12,2) 160 (13,7) 168 (15,3)
Систем / Панел: Брзо Трик
везови: EL 10,0 ОТ
Стани рано Рокер Профил - Умерен рокер во врвот и опашката на скии - резултат на пократки ефективната должина на ски работ, овозможува скијачи скијање без напор. Рокер градежни дозволи пред да се "улови" се врти околу уреден пат, полн со скии контакт и подлогата во кривина и добар пловни скии за длабок снег.

Изразат технологија - Еластомерни оружје во форма на Х, на поврзување за спречување на скии, обезбедување мирен трансфер на власта на рабовите и подобра контрола на скии.

Целосна власт капа - полесна конструкција, полесно се врти.

Comprex Woodcore - малку јадро на компримиран дрво, вметнат во средината на скии, обезбедува зголемена одговорност кон cantly и резба напор.

Фиберглас - позиционирани над или под ски јадро, фиберглас засилување оптимизира флекс шема и го подобрува торзиона цврстина.

Брз систем Трик брзо прилагодите растојанието помеѓу предните и задните врска блок.

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET EXAR GX QT EL10.0 SKIS