МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

"Apollo"

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 32215,00 ден
Попуст: -5685,00 ден
Производител: KETTLER
Опис

Kettler "Аполо" Тешки Обучувач: Ублажување на интервертебралните дискови и ги релаксира мускулите на грбот.

Им овозможува на back-ослободување "горна положба"
Пријатно за дискови и мускулите на грбот
TUV / С одобрениот проект: максимална безбедност
Идеален поддршка за болки во грбот
На Kettler "Аполо" акти од страна препорачува од страна на ортопедски "горна положба" релаксира мускулите на грбот. Со цел да ја преземе функцијата на истовар, од стапалата треба да се стегната во држачот и поддршка треба да се здипли полека наназад преку прилагодување на наклонетост. А внимателен Учествуваат изградба штити од ненамерен преклопен.

Детали за производот:
Цврсти челични цевки со смолкнување заеднички
Прав, стабилна рамка
Простор за заштеда на склопувачки
Заштита од ѓубрето над
Брзо прилагодување на аголот на наклон
Приспособлив потпирач за нога со анти-ограда систем
инсталација димензии (LxWxH): 150x85x226 см
Димензии здипли (LxWxH): 40x85x200 cm
Максимална тежина: 110 кг
За големината на телото од 150 см - 190 см
Боја: Црна
популарни инверзија тренер во новиот дизајн
на Kettler "Аполо" сега е достапен во модерен црно. Во прилог на модерен, атрактивен изглед, новиот модел е како убедлив како и неговиот претходник со својата висока функционалност, стабилност и цврстина.

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET "Apollo"