МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

28"HE"CAY0 AL SORA"18G

ПечатиEmail
28"HE"CAY0 AL SORA"18G
1622 al sora.jpg1622 al sora.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 83900,00 ден
Цена: 62925,00 ден
Попуст: -20975,00 ден
Производител: Focus
Опис

28"HE"CAY0 AL SORA"18G

 

Рам                               Frame   Race V3 Alloy Triple Butted         

Вилушка/амортизер        Fork       Focus CRF Carbon T4     

Кочници                        Brakes  Concept R540   

Предна свртница            Front derailleur Shimano Sora   

Задна Свртница               Rear derailleur  Shimano Sora   

Рачка на менувач            Shifter  Shimano Sora   

Погонски запчаници        Crankset              Shimano Sora   

Однос на пренос            Gear ratio            front: 50/34 rear: 11/28

Управувач                      Handlebar           Concept EX        

Лула на управувач           Stem     Concept EX        

Седло                            Saddle  Concept EX        

Столб  на седло               Seatpost              Concept SL         

Бандаши                         Wheelset            Concept EX        

Гуми      Tires                  Schwalbe Lugano 622 X25            

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET 28"HE"CAY0 AL SORA"18G