МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Сноуборд кондури Yetti

ПечатиEmail
Snowboard Boots WORKER Yetti

Цена:
Цена со ДДВ: 3990,00 ден
Цена: 2793,00 ден
Попуст: -1197,00 ден
24h.gif
Опис

Snowboard Boots WORKER Yetti се идеални ако сакате многу лесни кондури за многу малку пари. Не се лизга- outsole овозможи да се зголеми дури и по замрзнати падина. Yetti кондурите се со изолација систем ThermoFit. Технички опис: Унисекс чизми единачни ,без додатна внатрешност Горниот дел е со вештачка кожа и текстил - reinforced tip армирано врв изолација систем на чизмата - ThermoFit чевли има анатомски обликувана внатрешност Сноуборд чизмите се погодни за почетници големина: 37-48

Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, Скии, везови, 

 

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Сноуборд кондури Yetti