МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ски ракавици SNOW MASTER

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 2690,00 ден
Цена: 2152,00 ден
Попуст: -538,00 ден
Производител: REUSCH
Опис

• Основни материјали: Micro Brilliant i Bird's eye
• Материјал на дланката : кожа
• изолација: fiberfill
• Микро Bemberg постава

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Ски ракавици SNOW MASTER