МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ски панталони THERON JR

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 4690,00 ден
Цена: 3752,00 ден
Попуст: -938,00 ден

одбери величина

Производител: Ice peak
Опис

• IceTech- Моделите од оваа материја штитат од ветер и вода дури и во екстремни услови.
- Дишечка и водоотпорна материја: 10 000mm / 5 000mvp
• WR - Надворешниот слој на материјата е обработена со WR (Water Repellent) слој, кој ја зголемува водоотпорноста за дополнителна заштита.
• Два странични џеба со патент
• Прилагодливи ластични пагони
• Рефлектирачки елементи
• спојување шевовите
• Состав: 100% полиестер...

Units in box: 1 пар
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Ски панталони THERON JR