МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ски панталони CLAES

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 3690,00 ден
Цена: 2952,00 ден
Попуст: -738,00 ден

одбери величина

Производител: Ice peak
Опис

• IceTech- Моделите од оваа материја штитат од ветер и вода
- Дише и водоотпорна материја: 2 000mvp / 2 000mm
• WR - Надворешниот слој на материјата е третиран со WR (Water Repellent) слој, кој ја зголемува водоотпорноста за дополнителна заштита.
• Два предни џебови со патент
• Со прерамки
• спојување рабовите
• Рефлексија елементи
• Состав: 100% полиамид

Units in box: 1 пар
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Ски панталони CLAES