МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ски Кацига MORPHEO

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 5290,00 ден
Цена: 3703,00 ден
Попуст: -1587,00 ден

одберете величина

Производител: Elan
Опис

• Y CLIP поврзува предната и задната лента и ги фиксира удобно под уво. Прецизното подесување на каишите е многу лесно и брзо
• In-mold Technology - Оваа технологија овозможува цврсто поврзување меѓу надворешната школка и порозната пена преку процес на лиење под притисок и висока температура.
Резултатот е тотално лемење и екстремна стабилност на структурата на шлемот при минимална тежина
• Controled Airstream - Протокот на воздухот се регулира преку отворање и затворање на вентилите на воздушните отвори. Тие се користат интуитивно и лесно, дури и со ракавици на рацете
• Removable Earpads - Можност за превземање на штитници за уши при возење во сончево време
• 3D Fit System за повеќе комфор

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Ски Кацига MORPHEO