МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Скии MORPHEO 5 QT EL10.0

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 17790,00 ден
Цена: 15121,50 ден
Попуст: -2668,50 ден

одбери величина

Производител: Elan
Опис

• Технологија:
- Technology Express;
- Full Power Cap;
- Comprex Woodcore;
- Fibreglass;
• Профил: Early Rise Rocker
• Геометрија: 114/70/100
• Должина / Радиус: 144 (10.7) 152 (12.2) 160 (13.7) 168 (15.3)
• Систем: QuickTrick
• автомати: EL10.0
• Произведено во Словенија

Units in box: 1 пар
Вие сте на: Продавница ONLINE OUTLET Скии MORPHEO 5 QT EL10.0