МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Флорбал палка Reactor 4000

ПечатиEmail
Floorball UNIHOC Reactor 4000

Цена:
Цена со ДДВ: 4290,00 ден
Цена: 3861,00 ден
Попуст: -429,00 ден
24h.gif
Производител: Unihoc
Опис

Floorball UNIHOC Reactor 4000

Величини 96 см,92 см Страници: лево, десно Бои: плава Бренд: Unihoc

Вие сте на: Продавница Флорбал опрема Флорбал палка Reactor 4000