МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Флорбал палка Greed Roman

ПечатиEmail
Floorball UNIHOC 160х115

Цена:
Цена со ДДВ: 5900,00 ден
Цена: 4720,00 ден
Попуст: -1180,00 ден
24h.gif
Производител: Zone
Опис

Floorball ZONE GREED ROMAN MIDFLEX Величини 95 см, Страници: лево, десно Бои: бела Бренд: ZONE

Вие сте на: Продавница Флорбал опрема Флорбал палка Greed Roman