МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Флорбал палка Reactor STAR ACE

ПечатиEmail
Floorball ZONE GREED ROMAN MIDFLEX

Цена:
Цена со ДДВ: 4990,00 ден
Цена: 4491,00 ден
Попуст: -499,00 ден
24h.gif
Производител: Unihoc
Опис

Floorball UNIHOC Reactor STAR ACE Величини 96 см, 102 см Страници: лево, десно Бои: жолта Достапност: Бренд: Unihoc

Вие сте на: Продавница Флорбал опрема Флорбал палка Reactor STAR ACE